Om

Företaget med lösningar!


Automation

Erfarenhet inom automations och processtyrområdet (PLC, DCS och HMI). Framförallt från ABB (Advant AC450, 800xA AC800) och Siemens (Logo, S5, S7 - PCS7) och Sattcontrol (Sattcon 15, 30 och 200). Automationslösningar, projektering, programmering och felsökning.


Service

Service och underhåll av elektriska anläggningar. Har du problem eller har ett fel som du behöver hjälp med - kontakta oss!

Anlita gärna oss för en kontroll av din elanläggning. Vi kontrollerar din anläggning så den är säker och fungerar som den ska. Det är du som fastighetsägare som enligt lag ansvarar för att den fasta elinstallationen är säker.Elinstallation

Vi utför både stora och små jobb. Vill du ha hjälp med att ändra storlek på mätarsäkringarna eller en nyinstallation i en villa? Vi utför alla slags arbeten och har erfarenheten och dom rätta kunskaperna för uppdraget!

Naturligtvis är vårat företag registrerat och godkänt av Elsäkerhetsverket!Om du ska anlita en elinstallatör!


Kontrollera alltid att företaget är registrerat av Elsäkerhetsverket och för den verksamhetstyp som det aktuella arbetet kräver. Är inte företaget registrerat arbetar dom olagligt och ska inte anlitas!Företaget verkar i Gävle med omnejd


Innehar F-skatt

Heltäckande ansvars och entrepenadförsäkringar